Почесна посада

Усі  лізуть в президенти,
Почесна  посада…
Здійснюють  експерименти,
Так і править  влада.

Помилки за помилками,
Обличчя  незламні,
Радитись не хочуть з нами,
Той, хто проти - зайвий.

  Як не йде все як  потрібно,
Не те   що  обіцяли,
Для них станем непотрібні,
Про все позабували…

Вони гарно грають ролі,
Нам  не дозволяють,
І не розуміють долі,
І  не співчувають.

Тільки де вони беруться,
Тримаються  за крісла,
Їх судити не  візьмуся,
Аби щось не  вийшло.

Кінця  строку не чекайте,
   Та  скоріш втікайте,
Будуть люди поважати,
Тільки ж совість майте…

Знайте, ми  вас вибираєм,
 Не  на навпаки,
Просимо, не  обіцяєм,
До пуття дійти…


Автор  Генадій  Сівак.
19  березня  2024 року.


Рецензии
Вибори, без вибора -
Так іноді буває...
Потім президента маєм
Та народ страждає...
Дякую, Геннадій, за вірші!
З повагою та найкращими побажаннями,

Надежда Толок   21.03.2024 22:34     Заявить о нарушении
Дякую Надя!
Вск взаємно!

Геннадий Сивак   22.03.2024 10:24   Заявить о нарушении