Восень

На небе хмары, моцны вецер
Нясе кудысьці іх ад нас.
А сонца цёплае хоць свеціць,
Але сыйшоў ягоны час.

Дажджы штодня, усё засмучае:
І гэты сумны краявід,
І дзень, які так хутка тае,
І поле жоўтае на від.

Кастрычнік, хутка ўжо зіма,
І смутак з восенню сыйдзе.
Хаця не ведаю, хто як,
Але штогод ён у мяне.

14.10.2012 г., пунктуацыйныя праўкі - 19.03.2024 г.


Рецензии