Весна у м ст

З-за хмари  сонце виглянуло знов
і кіт сусіда треться біля кішки,
хоч березень в свої права ввійшов,
холодний подих відчувається ще трішки.

До школи йдуть сучасні школярі,
так неохоче,ніде правди діти,
в їх рюкзаках-не тільки букварі,
букетики несуть весняних квітів.

Я бачу і скажу відверто всім,
сміття збирати, клумби обробити
двом двірникам,щодня нелегко їм,
які на лавочці знов сіли відпочити.

З великим розмаїттям звуків шпак,
завів свій спів на гілочці берези
вже настання тепла,це мабуть знак,
зима стоїть з весною на терезах.

Зазеленіє скоро скрізь трава,
щоб в душах не залишилося злого
весна вступає у свої права,
що завітала знов до Кам'янського.












 


Рецензии