Наiвнi, щирi, гоноровi
На сльози здатні і на жарти,
Ми нагороджуєм любов'ю
Людей, які того не варті.
Ми нагороджуєм любов'ю,
Горять медалі, наче ватри.
Ми нагороджуєм собою
і тих людей, хто нас не варті.
І відповіді не чекаєм,
Ми дар любові роздаємо,
а дарування надихає
і чинить із життя поему...
Свидетельство о публикации №124031700296
Доброго и вдохновенного утра!
Ядвига Довнар 17.03.2024 08:09 Заявить о нарушении
Ядвига Довнар 17.03.2024 08:41 Заявить о нарушении