в два языка

В ДВА ЯЗЫКА
====================
В два языка,
И,-
-про одне і те ж,...
...
О!...Добре, добре,
Но вообще,-
-до біса, "Ё",...українська мова,
К чёрту,...повинюсь,...
...
Понятнее,-
-по русски мне,
Так я, скажу простіше,-
-хорошо,...
...
Мир это,-
-хорошо,
Погано світу не буває,
Мир же,-
-дуже класно,...
...
Будь ты проклята война,....
...
И повторюсь, уже,-
-послав, в такую ж сторону,
"Великоруську впертість",
Хай же буде,-
-проклята вiйна!...
...
Гуляй братва,-
-горiлки всiм,
Налейте водки!
Всі ми будемо, та пити,...
...
Аж,-
-до дна,...за мир,
До чого нам братушки війна...
====================


Рецензии