Патрiот!..

***

Ми у різних часах.
І у просторах різних.
Те що зараз нагальне й важливе мені,
там де Він, на війні,
де весь час Він у стані надсили
діє, думає лише одне… і про нас… і у сні —
мить вчорашня, яка догорає в огні.

Те що зараз мені
Незбагненно-складнючим здається,
Що як та незворотність у прірву веде і штовха,
То, йому, з тих висот,
(Він почувши мабуть посміхнеться)
Є – марнота марнот…
Я – не там…
А він — там!..
Патріот!!!

 

/АБонд, вівторок, 5 квітня 2016 р. 18:21/


Рецензии