Ин и Ян

РаспутИн - смутьЯн
ЛенИн - троЯн
СталИн - изъЯн
БухарИн - грубиЯн

ПушкИн -  баЯн
ЕсенИн -  буЯн
БунИн - бурьЯн
ГрИн - окоЯн

ФИн несмеЯн
ТатарИн - кальЯн
АрменИн - ПетросЯн
А грузИн вечно пьЯн


Рецензии