Зустр ч друз в

Сьогодні я зустрівся із друзями по дачі,
якщо розмова ця,за друзів двох зайшла,
за їх здоров'я пив,за щастя і удачу,
і присвятив сьогодні їм,рядки цього вірша.

Паламарчук,Диченко,і я-Чубенко Саша ,
зібрались в Олександра,утрьох усі з добром
разом гриби збирали,а сьогодні зустріч наша,
нарешті відбулася у Диченка за столом.

Паламарчук,Диченко і я Чубенко Саша,
на дачі у Сашка,зустрінемося знов,
нехай міцніє ще,сильніше дружба наша,
і ніколи не густіє,у наших жилах кров.

Я буду знов,і знов, свої вірші писати,
про друзів всіх,про мир і про любов,
сьогодні розповів,і хочу Вам сказати,
доки живий,писатиму для Вас,шановні,знов !
















 


Рецензии