правду брав за основу

Пам'яті мого друга і співробітника,
Бориса Максимовича Лукашука,
Колишнього головного інженера,
Та заступника керуючого по механізації
Ферм в колгоспах району.

Він йшов по дорогам життя,
Честь мав і слово,
Та мріяв про Майбуття,
Та правду  брав за основу.

Людиною доброю був,
Завжди йшов на допомогу,
Ні про кого й не позабув,
Душою й  серцем вірив Богу.


Його поважали навкруг,
Колеги сусіди, всі люди,
Для мене – найкращий  друг,
Ніколи його не  забуду.

У пам'яті нашій людській,
Зостанеться він навіки,
Всім  рідний, та дорогий,
Мудрість  його  наче  ліки..


Автор Геннадій  Сівак.
12  березня  2024 року.


Рецензии