В лютому для мене велике свято

Від імені подруги для своєї внучки.


В лютому для мене  є велике свято,
Де серед морозів та зимових в'юг,
Народилась внучка,  радість мами й тата.
І для мене краща, між усіх подруг.

Тіночка кохана,  мила помічниця,
Мій дарунок Божий, музика в тиші.
Знаєш, для людей ти , просто чарівниця,
Усмішкой лікуєшь рани на душі.

Лагідна і добра, дуже працьовита
І в додаток маєшь розум і красу.
Ти для Бога щира, рідним всім відкрита,
Думаю про тебе і відходить сум.

Згадую  в розлуці, як з тобою разом,
Прикрашали часто  на свята торти,
Як мастили кремом, посипали маком,
Успіхам  раділа, посміхалась ти.

Хай тебе, рідненька, Бог оберігає,
На шляху життевім  за Собой веде,
А твоє серденько  болю менш пізнає,
І любов щаслива поруч завжди йде.

Друзі будуть щирі, чесні та прозорі ,
А коханий вірний  буде  назавжди.
Не згаса турбота в його ніжнім взорі,
Черпали єднання  із живой води.

Я молитву, тихо,  Богу прошепочу
І хорошу долю попрошу тобі.
В спеку , і в морози , щоб сіяли очі,
Не боліло серце ніччю у журбі.

Хай Христос, щоранку,  милістю  одарить,
Всі благословіння, майже дощ, прол'є.
На твоїй дорозі всюди Сам провадить,
Тільки саме краще Він тобі дає .


10.02.2024 р.


Рецензии