Чолов ку, який народився 8 березня
Миру, радості бажаєм.
І здоров'я, і достатку,
Працювати без устатку.
Умикнув у жінки свято,
Тож тепер, будь добр, завзято,
Цілий рік її вітати,
Обіймати, цілувати.
Дарувать цукерки, квіти
І в любові тільки жити.
Буде злагода, нагода,
В домі затишна "погода".
Хай надія в серці буде,
Бог ніколи не забуде.
Рясно хай благословить,
Свою милість вам явить.
8.03.2024 р.
Свидетельство о публикации №124030705700