За дрУги СВОя!

За други СВОя смело в бой
Шагаем в огонь мы с тобой!
Не сдюжит Россия без нас!
За други СВОя…. за Донбасс!
За други СВОя бьется рать,
Кто жив а кому помирать!
Дай бог нам в бою дух и силы,
За други СВОя….за Россию!

Припев:
За други СВОя…С молитвой в душе,
За други СВОя…С крестом на груди!
За други СВОя…Патрон в Калаше,
За други СВОя…Господь нас веди!
За други СВОя…Идем в облака,
За други СВОя…Ложимся в могилы!
За други СВОя…Сражались в веках,
За други СВОя…За правду России!

За други СВОя не во сне
Летим на горящей броне
Дорогой СВОей фронтовой,
За други СВОя…. за Добро!
За други СВОя смело в бой
Шагаем в огонь мы с тобой!
Не сдюжит Россия без нас!
За други СВОя…. за Донбасс!

Лик Д.С.


Рецензии