Каб на мяжы было спакойна
І разам з бацькам я хадзіў на працу.
І многае ў жыцці тады спазнаваў,
Ды не прывык ніколі я здавацца.
Шмат часу гаспадарцы я аддаў,
Рабіць стараўся добра і з душою.
Але аднойчы перад выбарам я стаў,
Застацца тут або пайсці ў армейскі строй.
І выбраў я Айчыне паслужыць,
Каб на мяжы спакойна ўсё было.
Ахоўваю краіны рубяжы,
Каб тут жыццё без клопатаў цякло.
Свидетельство о публикации №124030603551