Куточак родны на зямлi

Ёсць у мяне на Беларусі
Куточак родны на зямлі,
Куды заўсёды я вярнуся,
Бо тут з сястрою мы раслі.

Тут я сказаў аднойчы ”мама”
І слова “тата” пракрычаў,
Тут я калiсьцi, каля храма,
Сваё каханне сустракаў...


Рецензии