Присвячу ться собакам

Я не такий відомий всім писака,
але віршів чимало різних склав,
та перший раз про дворову собаку
в фейсбуці вчора опублікував.

Є в кожному дворі такий собака,
що стереже господаря добро,
якщо зайде у двір якийсь зівака
порве штани і вкусить за стегно.

Вдень і вночі,неначе гучномовець,
зусиль напружить м'язів весь потуг,
якщо пройшов повз двору невідомець,
в собак хороший слух на волоцюг.

Бо всеодно,якої пес породи,
мороз тріщить,чи лютий вітер дме,
якщо заліз чужинець до господи,
пес щось йому відкусить,чи порве.

Коли до двору зайде незнайомець,
хоч відірвавсь нашийник чи ланцюг,
собака - це постійний охоронець,
людини справжній і надійний друг.

Скажу я "ТЦКашникам-воякам",
дорослим і звичайно-дітворі:
"Остерігайтесь дворову собаку,
що майже є у кожному дворі"


Рецензии