Доля нас поeднала в життi

Світлій  пам'яті  моїм друзям та наставникам,
Письменникам  Олександру  Деко, та Йосипу Вулу,
Присвячую.
Творчість Вашу Світ не забуває,
Доля нас поєднала в житті,
Своїх друзів завжди пам'ятаю,
Їх читатимуть і в майбутті.
Один з  одним знайомі не  булИ,
Хоч з боями пройшли ту війну,
На собі біль епохи відчули,
Батьківщину любили одну.
Рідний ідиш  з дитинства ви знали,
Та на ньому співали пісні,
Українською теж розмовляли,
Веселились гуртом на весні.
В небі синім літають Лелеки,
Літаків  відчувається гул,
Олександр Аврамович  Деко,
Та Йосип Ісакович  Вул.
Дорогі,  й світлі,   ввічливі люди,
На Землі залишив свій слід,
Покоління  нові     бачать  всюди,
Доброта  людська  тане, мов лід.
Автор  Геннадій Сівак.
4  березня  2024 року.


Рецензии