Cu sufletul a merge nainte
;i toate m; ;ndreapt;-n nic;ieri.
Cu sufletul a; merge ;nainte,
;ns; ceva m; ;ine ;nc;-n ieri.
Se poate c; durerea e prea mare,
Sau poate c; mai sunt ;nc; vr;jit.
Cu sufletul a; merge ;nainte
Dar cum s; las ceva ce am iubit.
Nici ochii nu mai pot s; mi-i ;nchid,
Demult nu mai am lini;te, nici somn.
Cu sufletul a; merge ;nainte,
Dar f;r; tine nu ;tiu cum sa dorm.
A; ;ncerca s; fac m;car un pas,
;ns; nu pot din minte s; te scot.
Cu sufletul a; merge ;nainte,
Dar f;r; tine s; p;;esc nu pot.
;i cum s; uit, cum nop;ile ;ntregi
Tu m; ;ineai ;i te ;ineam de m;n;.
Cu sufletul a; merge ;nainte
Dar cum s; te privesc ca pe-o str;in;?
;nc;tu;at, ;nvins, ;ngenuncheat.
;n lumea mea de ceruri blestemat;;
Cu sufletul a; merge ;nainte
Dar inima mi-i ;nc; ;ncuiat;.
Cu sufletul a; merge ;nainte autor Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №124030400336