Vals de primavara
Ieri primavara mi-a soptit,
Sa ne iubim cum scriu poetii,
Sa fim mereu indragostiti...
Sa te sarut in taina lunii
Ungindu-mi buzele cu mir,
Eu sub picioare iti voi pune
Petale moi de trandafir...
Свидетельство о публикации №124030107864