Whyning is always about negative

 

NEGATIVE IS RESISTIVE
RESISTIVE IS NOT TOGETHER

THEN
;; SITTIVE
IS POSEITIVE
IS GATIVE
SOMETHING THAT IS GIVEN

N*НЕ*GATIVE NOT A GATE
AND A GATIVE WHICH IS POSEITIVE


Рецензии