There is nazifistic negative towards every nation
STOP WHYNING ABOUT ANTISEMITISM
ANTISEMITISM NAZIFISTIC MYSOGENY
MYSOGENY IS WHEN LITTLE CLASS IS OPRESSED BY THE BIG CLASS
SINCE JUDAISM IS LITTLE NATION THEN THE TYPE OF NEGATIVE IS MISOGENY
MISOGENY MEANS NULL JEWS ARE TO VANISH
IT IS COLD BLOODED FUTURE PLANNING
AND MISANDRY IS RIGHT WINGER NEGATIVE
"ANTIREUSYA"
MD LEFT NEGATIVE "ISLAMOPHOBIA" IS THE NEGATIVE THAT ISOLATES ISLAM
EVERY CLASS IS ACHEIVED BY NEGATIVE THAT IS CAUSING RESISTIVE
MURYKANYA HAS ANTIFUCK SOCIALISTIC MD RIGHT NEGATIVE
YNGULLY HAS A NEGATIVE THAT IS CALLED GULL
WE ARE GULL AND WE FUCK FACE MR CHAK WE ARE NOT TOGETHER
DON"T COME TOO CLOSE TO ME CUZ I WILL COME CLOSE TO YOU
EVERY CLASS HAS OWN NEGATIVE AND ALONG OUTSIDE NEGATIVE NEGATIVES CONTRA
AND THE CLASS IS SEPARATED
CLASS IS EVERY MEANING
NAME OF CLASS IS CLASS WITHIN CLASS
Свидетельство о публикации №124030104230