Isavel was hijacked by a gang

 

THAT IS DOING WHATEVER THEY "FEEL LIKE" INCLUDING LAWOFFENDING
LAW DOESN"T APPLY
IT IS NOT JEWISH ETAT ANYMORE
IT IS IN PRIVATE CONTROL OF CORRUPT POLITICIEN AND CORRUPT BRIBERERS
THAT BUY EVERYTHING INCLUDING PHYSICAL INSALT AND TORTURE OF PEOPLE
PUTTING PEOPLE EN CAGES
CAUSING INJURIES
THE CORRUPT GANG SELLS ANY OFFENCE
SANCTIONATE ISAVEL TODAY
DON"T GIVE IT A PENNY
CONVICT ISAVEL IT IS NOT A DEMOCRACY
ISAVEL PLEASES "FEELINGS" AND GETS BRIBED
PEOPLE MIGHT NOT HAVE HUMAN RIGHTS BE CUZ BE A GOAT SOMEBODY BOUGHT ABSENCE OF HUMAN RIGHTS TOWARDS A SPECIFIC PERSON


Рецензии