Rising early with the sun

 
 
 
The russian folk song from the movie "Lights on the River", 1953
Words by S. Mikhalkov, music by A. Lepin.
 - - - - - - -
 
 
The song of the daring, brave girl Nyura, who is not afraid of boys and studies for A's.
 
 
 
 
 
Rising early with the sun, with the sun
I’ll ‘ve the house cleaning done, cleaning done.

I will sweep our floors, I will wash the dishes
Then some water I’ll bring to make some delicious,
 
Add some sugar to the do - o - o - o - ough,
Put the pies in the hot oven.

I all manage. I all manage.
I all do in time.

 
 

I am studying just for A's in the school
And the boys can’t frighten me – I’m cool!

From the steep bank I dive deep into the water.
If it need, I can run faster any sporter (sport man).
 
Though I haven't got a ho - o - o - o - orse  (horse)
I will be in time and always.

I all manage. I all manage.
I all do in time.
 
 
 
 
 
24-28.02.2024
 
 
 
 
 

 
 
 
 - - - - - - - -   источник     - -
- - - https://rus.hitmotop.com/song/69356106    - - - -
 
 
Русская народная песня из кинофильма «Огни на реке», 1953 год
Слова С. Михалкова, музыка А. Лепина.
 
 
Песня дерзкой, смелой девочки Нюра, которая учиться на пятёрки не боится мальчишек.
 
 
 

Встану рано поутру, поутру,
Всё я в доме приберу, приберу.
Я полы подмету,
Вымою посуду,
И воды принести
Я не позабуду.
В тесто сахара подбавлю,
Пироги я в печь поставлю.
Всё успею, всё сумею,
Всё сумею сделать.
 
 
Hа пятерки я учусь, я учусь.
И мальчишек не боюсь, не боюсь.
Я умею нырять с берега крутого,
Если я побегу,
Обгоню любого.
Хоть коня я не имею,
Без коня везде поспею.
Всё успею, все сумею,
Всё сумею сделать.


Рецензии