АРКИ
P.S.
Коли стає минулого шкода, приходить раптом
майбутнє, - роздуми-мости. Петлі останній зойк?
Ні, то моє життя і мої книги - тріумфальні арки!
Сьогодніше яскраве світло дня – моя буттєва роль!
Коли читач над книгою заснув, це не поразка,
книжки живуть, мов ризи, коливаються відтак.
Що є життя? То наші тріумфальні лаври!
Це перемога над примарою усього небуття.
Свидетельство о публикации №124022602491