Малюй реальнiсть
Зміни себе в минулім часі, контроль думок покаже фазу.
Експеременти над собою, принижуй тіло знов і знов.
Забута пам'ять і думки, покаже силу всім слабким.
Це божевілля не спроста, триває на землі війна.
Людство заплатить за гріхи, ми всі єдині навіть ти.
Невинні жертви їхній біль, вона дарує шанс усім.
Забув урок і хто ми є, підказка знов всіх нас знайде.
Жадоба істини до знань, в думках всіх нас відволікає.
Спокуси тіла щось навчили, поміть життя своє плаксиве.
Бажання маєш говори, цей простір дзеркало душі.
Повір в усе немає часу, вуха почули все й відразу.
Реальність намалюй собі, всі архітектори в душі.
Ми заблукали у страху, таємну правду знов пишу.
Ось ці вірші вони підказка, ключі в словах дарують казку.
У кожного своє життя, шукаєш винних знов ця гра.
Свидетельство о публикации №124022400637