Ауроу

Ауроу
Ауроу ауру
Рауоу
Рауоу оурру

Уорау уорау руоу
Оауру орауру арору

Руоаа руораа уора
Араура аарура уруа

Оауур оауур ууор
Аоуо оуаа аоро

Оуроо оарау аруу
Ааруа аауа ауу

Ур-ур ао ауоа оаа
Ауроа уоау ауа

Арауо ауроу ауру
Рауоу рауоу оуу


Рецензии