Дзень Перамогi наступае
Яго заўсёды мы чакаем,
І дзянёк падорыць радасць,
Каб была ў сэрцы Святасць.
Мы аб ім не забываем
І загінуўшых шукаем.
У кожнай хаце быў герой,
Які вёў свяшченны бой.
І цяпер гучыць набат,
Ачарняюць подзвіг наш,
Зноў вядуцца там баі,
І зноў збіраюць экіпаж!
Свидетельство о публикации №124022305563