Пьянь-Блюз

музичний фон Gary Moore "I can't quit you baby"
https://www.youtube.com/watch?v=-vWDtdIlU7Q


Нап’юсь сьогодні, як Поет!
З похмілля стану злий татарин...
І, безумовно - не естет,
звалившись в димний штопор в барі...

Плесну віршів собі в стакан,
якщо наразі я – самітник…
нап’юсь за двох, як той шайтан,
і брязну о стіну мобильник!

Авжеж, пияцтво – не любов…
Єднають їх разом - похмілля,
де напочатку ти – король,
а після - раб чаклунства зілля ...

Старт наготи чуттів - з лиця…
В пияцтві - з першого стакану...
Любов –  пияцтво без кінця
в стерилізації обману…

Блуд починається зі слів -
слова Поета тут порука…
Хай покохати  я зумів,
але жага - багаторука ...

Як я звалився в п'яний стан
і вільний в пошуку сьогодні -
багатогранність дасть стакан…
А ти – ця пляшка, сука, зводня!

Нехай в розлуці безліч вдач -
їй в пику плюнути не важко...
Поет завжди в чуттях багач!
А ти – порожня щастя пляшка…

В розлуці безліч почуттів,
коли відбулася посвята…
Є задоволення катів…
Є насолода Герострата…

Багато істин у вині,
де підноготна вся відкрита,
коли душа лежить на дні,
любов – свинею у корита…

Хай дим ховає сум лиця…
Копійку дам за все маленьку……
Мені цікава ти з торця,
коли здеру з тебе наклейку…

В коханні  море є журби….
Та є одна журба на горе:

- Коли тебе не "долюбли"...

- Коли на дні серійний номер…


      ***
Dolphin Bar, Felixstowe, UK


Рецензии