Красота хрустальных вод
Талая вода.
Подснежник распустился.
Снег сверкает на Солнце.
* * *
Ручей стремится к реке.
Проталины.
Сквозь них проглядывает трава.
* * *
Солнце сверкает.
Облака плывут,
Гонимые ветром.
Белые… Белые… Белые…
Голубизна поднебесья.
* * *
Шатры из облаков
И голубое небо.
* * *
Луч Солнца
Пронзил небеса.
Голубое небо.
24.09.2020г..
The beauty of crystal waters
* * *
Melt water.
The snowdrop has blossomed.
Snow sparkles in the Sun.
* * *
The stream flows towards the river.
The thawed patches.
Grass peeks through them.
* * *
The sun is shining.
The clouds are floating
Driven by the wind.
White... White... White...
Blueness of the sky.
* * *
Cloud tents
And blue skies.
* * *
Sun ray
Pierced the sky.
Blue sky.
09/24/2020.
Из книги «Белая хризантема. White chrysanthemum»
Свидетельство о публикации №124022007519