Моiх друзiв завжди памятаю

Людмилі і Валерію Безрукову,
присвячую.
Моїх друзів  завжди пам'ятаю,
Хоч мерщій пролетіли літа,
Я з далеких країв Вас вітаю,
Є у кожного дивна мета…
Рідне місто своє привітати,
Хміль повітря відчути   би  знов,
По соснині святій поблукати,
З краєм  рідним взаємна любов.
"Сільгосптехнка"   часом  вже сниться,
Працювали  колись там разом,
Де гостинно стрічає криниця,
Підіймали водицю відром…
Був вишневий садок і теплиця,
Краєвид дуже гарний  такий,
Виглядала з землі  полуниця,
Зміст життя тих часів   дорогий.
Я здоров'я    Вам  й миру    бажаю,
Й  Перемоги  у дикій війні,
За Вас Господа Бога благаю,
Наступили   відрадні  щоб  дні.
Автор  Геннадій  Сівак.
19  лютого  2024 року.


Рецензии
Чудове присвячення друзям, дякую! Ми завжди пам'ятаємо тих з ким пройшли наші кращі роки молодості... Перемоги, миру, всього найкращого!
З повагою,

Надежда Толок   24.02.2024 16:58     Заявить о нарушении
Щиро Вам дякую!!!

Геннадий Сивак   24.02.2024 20:58   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.