Уривок

         Волшебные глаза и поцелуй прощанья
         За мной бегущие повсюду.
                М. Ю. Лермонтов

        ...И мне показалось, что это огни
        Со мною летят до рассвета,
        И я не дозналась – какие они
        Глаза эти странные цвета.
                А. А. Ахматова

…І в ночі буваю в шоці
Бо не зразу бачу що ці
Очі ніби (десь і біля)
Фари у автомобіля.
Пропадають в клаптях дима,
Від чого частіше блима.
На дорозі встати ніде –
Мимохідь, чи переїде?

19 лютого 2024 р.


Рецензии