Prin prisma ochilor de vis
Prin prisma ochilor de vis,
M; tot g;ndesc cum ar fi fost.
Doar s; visezi nu-i interzis.
Iar dac-a; fi g;sit cumva
Ma;ina timpului, eu cred,
M-a; tot ;ntoarce ;n trecut
Nu ca s;-l schimb,doar s; te v;d.
Apoi m-a; duce-n viitor,
S; v;d p;n' unde ai ajuns.
S;-;i v;d copii t;i frumo;i
Pe care-n lume i-ai adus.
;i-a; urm;ri destinul tot,
De la-nceput p;n la sf;r;it
S; m; conving: c;nd te-am gonit,
C; nu am procedat gre;it.
Prin prisma ochilor de vis autor Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №124021900475