Осыр къэсы

1. Нана Даха къысэплъы,
УашIуэ фыжьым хъэсэу:
" Си псэ, угур мэплъы.
ТIэ укъора лъэсэу?"
      Жъыу:
Осыр къэсы, къэсы, осыр къэсы.
Сыгум чъыIэр нэсы -
ПкIашъэу мэчъэзэзы.

2. Сэ си тыгъэ кIодыгъэ,
Чъэщ мэзахэ мэхъу.
СишIулъэгъу уIэстыгъэ
УIэсы фыжьым ехъы...
      Жъыу:
Осыр къэсы, къэсы, осыр къэсы.
Сыгум чъыIэр нэсы -
ПкIашъэу мэчъэзэзы.


Рецензии