Memoria
Ca s; nu m; mai ;ntorc
;i s; uit c;t mai degrab;
Ce s; uit aici nu pot.
Nu cer multe de la mine,
Ca s; nu fiu am;r;t;
Vreau pu;in; amnezie
Ca s; uit c; sunt r;nit.
;i s; nu m; uit ;n urm;, -
Vreau s; las trecutul tot.
Vreau s;-l las ;n ;ntregime,
Cu memorie cu tot.
Am uitat at;tea lucruri,
;ns; n-am uitat ce-am vrut.
Ca s; uit cumva de toate,
O s;-ncep de la'nceput.
Memoria autor Constantin Sandic
Свидетельство о публикации №124021408059