Про Галю
А вода та платна
Скоро і повітря
Буде все приватне..."
Незабаром Галя за кордоном буде,
А на батьківщині? Тут вже інші люди....
Чорнооки, чорношкіри
Тільки-но чужої віри...
Нащо Галі та країна
Де загинула родина,
А кривавий тої режим
Відібрав все до штанин?
Бродить Галя по Європі...
На панів, як всі холопи,
Рабські гнеться у неволі
Та шукає нової долі...
Все життя тепер як мряки...
Краще би тоді козаки
До сосонки прив'язали...
Підпалили, як співали...
Свидетельство о публикации №124021407661