про лютий та кохання
Ось плетениця, ось ланцюжок,
Перегортає ближнє на дальнє,
Хліб на копицю, квіт на вінок.
Лютий лютує, любий цілує,
Місяць в обручку ллє сердолік.
Марно кохання вабити всує.
Що без умовин, то є на вік.
Блиск на рудому - сніг на волоссі,
перед очима, як вдалині.
Краплі червоні падають досі.
Грона калини на білому тлі.
світлина: Олекскандр Мурашко. Зима. 1905
Свидетельство о публикации №124021406282