Full bezlim
Не про минуле,
Що розвіялось як дим.
Про що?
Я і сама не знаю.
Що більше ні про що не мрію?
Що щастя за тарифом full bezlim?
Напевно буде це про те,
Як любиш ти,
І як тебе кохаю,
Напевно, розкажу,
Як я літаю,
І тану.. Тану..
Як марево туману...
І розквітаю.
Бо я сяю...
***
Я зрозуміла ,
Душі наші ще живі,
Коли з уламків
Ти збирав мою.
Коли ти мріяв, звав,чекав
А мені думалось, що сплю...
Коли мені пояснював,
Що я вродлива.
Ох, знав би ти...
Яка я зараз є щаслива!
Як Бога диво я просила...
Я дякую щодня за те,
Що зараз маю.
За те, що так нестерпно
Кохана. І..
...Кохаю.
Свидетельство о публикации №124021300474