Quiet Strike

Quiet Strike

Whatever the things
Whatever the circumstances
When I am opressed
Or, by some evil force
Say, an inquisitive system
Brutally being
Fiercly, damnedly negativized

I will rise, rebel and revolt
At least in my solemn dignity
Almost stupidly silently
Like some nickelly bright nut and a spacer
So severely of their bolt lost.


Рецензии