Марий Элем

Россий ик чучалтыш -
Изи Марий Элем.
Ик ешышке ушналтын
О шочмо калыкем.

Марий Элемын лу”мжо”
Йыр шарлыш кумдыкеш.
«Маска лук» манмын шу”мжо”
Рончалме курымеш.

Шинчам ма самолётыш,
Я поезд ден каем,
Ужар чодыран элемым
Ончен шерем ок тем.


Рецензии