третий год

...за фортецою фортеца,
сколько их еще, фортец,
где возможно отсидеться?
Надвигается...песец.
Грустно. Радоваться глупо.
Есть,в конце концов,конец?
За...лупились все.За...(грубо)
в этом виде враг сердец.
Как врагу покажут ...это,
"враг бежит, бежит,бежит..."
Третий раз весна и лето
третий раз. Земля дрожит.
------------------------
Форте;ця[1] або хворте;ця[2] (від італ. fortezza, від лат. fortis — «сильний»)[3], інколи тверди;ня[1], кріпость[4] — «укріплений пункт з міцними капітальними спорудами, постійним гарнізоном, озброєнням та різними запасами, призначеними для тривалої кругової оборони».(интернеты)
-----------------------
https://youtu.be/nb5boh7srng


Рецензии