R Код S. Религия богов RE

День великого года Платона
В стране Камбу аналогичной небу
В храме нет верующих
Здесь обитают боги
И хоронят царей
Киблскоринг дуомо
Отражение карты Дракона
Десять тысяч пятьсот
Изменение скорости
Течения времени
Бхагавад Пураны

Code S. Religion of Gods

The Great Day of Plato
In the land of Kambu
Is similar to the sky ring
No flock is allowed
For gods live here
Who bury the king
The kibla is checked
For Draco constellation
In temple location halls
Ten thousand five hundred
Changing speed of current
Bhagavad Purana on walls


Рецензии