КььНИ

Га_ллаВО__!й - >
  к..каЧА__й_ йет ..гЛА__!__з_скки
    /сььЛЕ_вва-> ф__прРА__вво..
        ПО_..ст..ТРрраКЕ___!/
         ..МЯ__МЬьмььля_,,
            - с_гл__ЛА___ттывай_йя  .."кРА__с_скки"
              ВЬь_Ме___т-..
                Трра_..с_-СУ___ййет..т..ннна_й
                .. РЬььриКЕ___

СТА__рЬрриЧо__к чиТА_ййет КььНИ__
ВььНЕ__
СммаР_т- ФО___ннннаВ_ВА__Й..
                ф_э_й-КНИ__
               


Ф/п   
               

            
          


Рецензии