Спявай, мой край
Тут мой родны край,
Любы край спявай, спявай.
Мне дазволіў Бог нарадзіцца,
На прыгожай, пявучай зямлі,
Тут спяваюць азёры, крыніцы,
І лясы, і лугі, і палі.
Песня тут у паветры струіцца:
Шчэбет ластаўкі, трэль салаўя.
Разам с табою, родная мая зямліца
Песню спяваю і я.
2020г.
Эдуард Кавальчук
Свидетельство о публикации №124020700136