Домовились
Від чоловіка отримала дозаіл на зраду.
Прикро ображена зиркнула мовчки спогорда.
І відвернулась, аби приховати, що рада.
Мій співкурортник - старий холостяк. Він за мене
Років на п`ять, а можливо і більше молодший.
Хлопець - історик, в науку закоханий вчений.
Він не багатий, та я віддаюсь не за гроші.
Я повернуся додому засмагла і схудла.
Демонстративно спогорда купальника скину.
Місяць віднині я буду умовно лахудра,
А одинадцять - відносно цнотлива дружина.
Я пригорнуся до тебе в холодній постелі.
Все ж таки ми одне одному конче потрібні.
Бо все одно краще хрін твій, ніж хмелі-сунелі,
Що з твого дозволу я скуштувала на півдні.
Свидетельство о публикации №124020604429