чувствую песок под ногами

I feel the sand under my feet...it gets between my toes In this desert where I am now .. there is no dirt but no water I'm speaking metaphorically, understand me dear I'm so calm on the outside..
Wild flame inside

чувствую песок под ногами
песок,между пальцами ног
В этой пустыне, где я сейчас нахожусь...
нет грязи,нет воды
так захотел Бог

Я говорю образно,
снаружи
Покой , дикое пламя внутри
Твои глаза серьезные,радужки
синие...
звездные корабли ...


5 февраля, 2024


Рецензии