The Poem Menisk

 Ничего не бойся
Ты Марина
   Поболит , да перестанет

   Организм
как маятник
   Онъ всегда к - началу

 Через год сама
 заметишь

 Волейбол
 да ,шахматы

  Все в - кого
ни ткни
 Мениск
   подрывали

  Случай Твой
в полгода
  он - наилегчайший !

 Ты ж не прыгала
с перрона  :

 За спиной
 рюкзак с картошкой
2 ведра в руках

 - Боже ! Электричка !
Гравий сыпкий , рельсы ,
 Никаких там кенгуру , я ни опоздаю  !

 - Витамин-групп В-12 ,
 better 26 , лучше " Fifty Two " - чтоб с рахита
ни хромали    -     Это просто Мениск  ! ( сяду , в твоём случае ,
прикорну-поплачу  ;
  может на стажёра в Бухгалтерию замячат  - ?  )

( Пусть ни будет
пачек евро , футболёрам
брось
   на хавчиk  )

 -  Me is blame !
Must warn before I You
 Anyway got - la-la-la
 There in Bless is followed : Labour
But , i f-kn' stayed
 Kept for nothing -  Silent .. .

  Happened it too much ago  -  half a frozen cow .Beef
  Trying in vain to get it weigh up ~135 kilo
frozen to the lower layer -

 Сам-себе мениск
 с левой ноги разорвал ! A - на правой-то - запрыгал !-!1


 
   Very sorry   :   Неоконч.
( Не получилось  )  ;
  Thanks for а Cooperation  !


- >

  Part 2 . Stupid Followings

  Travmpunkt v Diomide

( Tnink i that's almost go )
tightly bound they my leg - for what  ? - had got jumped it outside
 to taking taxi back get home

 Was April sunny month ! -  there's no taxi as to foe !

  "  - Need i relax to get it something to lay it over on green grass under the Sun "  ?   - - -  Чего ? Стоять ! !! - ни с места от дороги ! conscience , повело -?

  Reached finally mine hole - Throw out their swathe -  the paints of  U become ~ retreated 
remmit back 20 pounds


 Part 3 . Broken knee
-----------------------------------------------------------
   ,,, ,,, ,  ,  ,,, ,, , ,
,, ,,, ,,,
   ,   ,,


 Part 4 . Painfully

    There's no kindness of a Love ~
.
    That'a  a  Sin


 Part 5 . Conclusion
---------------------------------------------

   : 

  -  0k
 


Рецензии