про сутужно

Надії стали зовсім мовчазними.
Нік-нейми заміняють імена.
Відстали на віки зніяковілі рими.
Життя украй прискорює війна.

Сутужно як на серці, млосно.
Радій і тішся, світ нікчем.
Коли юрба одноголосна,
свобода скінчиться царем.


Рецензии