Амнезия

Амнезия.
Доигрались.
Доорались.
Где мессия?
Взяв за плечи,
Пусть излечит.

Поразила
Амнезия.
Крестик продан.
Стёрт и предан
Вкус победы
Псам в угоду.

Город замер:
Поразила
Амнезия.
Топим сами,
Встав на грабли,
Свой кораблик.

Истерия
Эйфорию
Выдувает.
Ностальгия
Аллергию
Вызывает.

Влезла спамить,
Поразила
Амнезия.
Нашу память,
Взяв за горло,
Будто стёрла.

Вот же стерва!
Каждый первый
Болен ею.
Поразила
Амнезия,
Не жалея...

15.04.2023 + 28.01.2024


Рецензии