Я крокую до тебе
Поміж гори, стодоли, поля.
Я крокую до тебе ночами,
Де блукаєш ти доля моя?
Я благаю тебе, відгукнися,
Ніжно й лагідно ти посміхнися,
Щоб щасливою стала знов я.
Я благою, доле моЯ.
Смуток свій я тобі не покажу,
Як сумую, страждаю, не розкажу.
Вранці посмішку знов одягну на лице,
Сонце зійде, зігріє і все розцвіте.
Заквітує кохання у мене в душі,
Знову буди писати про нього вірші.
Свидетельство о публикации №124012907900