Радуйся

Радуйся мечтам дорогая
Радуйся грядущем дню
Радуйся промозглому ветру
И проливному дождю

Радуйся мягкой подушке
Радуйся силе в руках
Радуйся милой подружке
И синеве в небесах

Радуйся трудной работе
Радуйся вкусной еде
Радуйся каждой субботе
И предстоящей среде

Радуйся новой покупке
Радуйся старым друзьям
Радуйся смеху и шутке
И даже незваным гостям

Радуйся шуму мотора
Радуйся буйным волнам
Радуйся диким просторам
И обжитым берегам

Жаль Радость одна не приходит
Всегда где-то рядом печаль
На жизнь нашу чем-то походит
С двумя сторонами медаль


Рецензии