Давай почнем спочатку все. Облатка

Давай почнем спочатку все... На мить...
Хоча б на мить усе почнем спочатку,
і почуттів нових тонку облатку
зламаємо, щоб радість розділить.

Тримай шматочок світлий... Ось іще.
Ні кольору, ані смаку, ні дріжджів,
а хтось, голодний, сенс облатки скришить
у келих із червоним – то пече

душа йому, раз хочеться смаку
вина, яке облатки змінить несмак?
А ми червоне п'єм окремо... Чесно
почнемо знову на своїм віку –

все–все, окрім минулих помилок,
окрім ужитих слів гірких... Поспішність
ми переплавим досвідом у ніжність.
Візьмем до губ облатку – ще разок...

.....

Обла;тка — тонкий білий коржик, зазвичай прямокутної форми, прісний, який випікається з білого борошна та води без додавання дріжджів. Ним діляться, загадуючи собі бажання


Рецензии
"Давай почнем спочатку все... На мить...
Хоча б на мить усе почнем спочатку,"- ))) и снова эта бесподобная игра слов! Безумно нравится!

Нина Уральская   31.01.2024 15:29     Заявить о нарушении
Манера оглядеться

Миклош Форма   31.01.2024 17:24   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.